Zařízení & příslušenství
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
Příprava 30min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
60 gramů vlašských ořechů, loupaných
-
45 gramů šalotky
-
1 stroužek česneku
-
25 gramů másla
-
10 gramů olivového oleje
-
250 gramů rýže arborio (kulatozrnná rýže)
-
100 gramů vína bílého, suchého
-
600 gramů vody600 gramů drůbežího vývaru
-
100 gramů brynzy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
12 g
Kalorie
2054 kJ /
489 kcal
Tuk
24 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
55 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Řekni sýr
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Polentová pizza
1 Std.
Bramborový salát s červenou řepou
40 Min
Rajčatovo-tvarohové pletence
1 Std. 10 Min
Kukuřičná krémová polévka
25 Min
Citrónové rizoto s bílou rybou
30 Min
Indické kuře v jogurtu
1 Std.
Cannelloni s mozzarellou a šunkou
1 Std. 15 Min
Avokádová krémová polévka
15 Min
Dýňové noky s Taleggio omáčkou
1 Std. 25 Min
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40 Min
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40 Min
Smetanové rizoto s modrým sýrem a ořechy
30 Min